Καλώς Ήλθατε!

Η ελευθερία του ατόμου εκφράζεται μέσα από τον γραπτό λόγο. Αυτό είναι ένα ιστολόγιο που δημιουργήθηκε με την ελπίδα να μπορεί να γράψει ο καθένας ένα δικό του κείμενο, και να φιλοξενηθεί για να επιβεβαιώσει την ελευθερία του!

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Οι Εξομολογήσεις του Lifo.gr

Υπάρχουν στιγμές που οι φίλοι μοιάζουν ανύπαρκτοι. Άνθρωποι που δεν μπορείς να ζητήσεις καμία βοήθεια, που δεν τους νιώθεις δικούς σου! Υπάρχουν στιγμές που ο/η σύντροφος σου, μοιάζει με έναν ξένο άνθρωπο, που δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς τις σκέψεις σου, με τον φόβο πως θα σε κατακρίνει, πως δεν θα σε καταλάβει όπως εσύ ελπίζεις.
Πριν από αρκετό καιρό ανακάλυψα τη σελίδα του γνωστού περιοδικού. Όπου υπάρχει η στήλη με τις εξομολογήσεις! Εκεί οι άνθρωποι μιλούν για όσα δεν μπορούν να πουν ανοιχτά σε κανέναν. Και αν και οι περισσότερες εξομολογήσεις τους έχουν να κάνουν με το sex ή τις σχέσεις των ανθρώπων, θα ανακαλύψετε ψάχνοντας πως υπάρχουν ανάμεσά μας και άνθρωποι που έχουν την ανάγκη να εκφραστούν ανώνυμα μέσω του διαδικτύου, και να συμβουλευτούν από άλλους εξίσου άγνωστους ανθρώπους, για διάφορα σοβαρά θέματα που τους απασχολούν. Λοιπόν ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα, έστω και από περιέργεια, απλώς για να διαπιστώσετε το πόσο μόνοι νιώθουν ορισμένοι άνθρωποι τελικά! Η αποτυχία της σημερινής κοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου