Καλώς Ήλθατε!

Η ελευθερία του ατόμου εκφράζεται μέσα από τον γραπτό λόγο. Αυτό είναι ένα ιστολόγιο που δημιουργήθηκε με την ελπίδα να μπορεί να γράψει ο καθένας ένα δικό του κείμενο, και να φιλοξενηθεί για να επιβεβαιώσει την ελευθερία του!

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Μην δω κανέναν πάλι να γράψει για τον αντίχριστο, ή ανεβάσει απόσπασμα από δημοσίευμα της φιλοχουντικής εφημερίδας ελεύθερη ώρα, ή γράψει λόγια υποστήριξης και συμπάθειας για τον ακροδεξιό Τράμπ, ή βγει στους δρόμους με Ελληνικές σημαίες και θρησκευτικές εικόνες λες και ζούμε στον μεσαίωνα, γιατί δεν θα τα πάμε καθόλου καλά!!!
            Ο χριστιανοταλιμπανισμός ΔΕΝ είναι αντίσταση, είναι κατάργηση της λογικής, του μόνου όπλου που έχουμε πραγματικά, κατά των όσων συμβαίνουν! Έχετε την εντύπωση με τόσο δογματικές ιδέες, πως θα μας πάρει κάποιος στα σοβαρά; Το πρόβλημα δεν είναι η πίστη, αλλά η θρησκοληψία! Το πρόβλημα δεν είναι το να αγαπά κανείς την πατρίδα του, αλλά το να υποστηρίζει ακροδεξιές απόψεις! Αν δεν θέλεις τον εαυτό σου να τον θεωρείς πρόβατο, πρώτα από όλα προσπάθησε να είσαι Άνθρωπος ελεύθερος από ακραίες ιδέες!
            Τι νομίζεις ρε Ελληνάρα; Πως δεν είσαι ΉΔΗ πρόβατο όταν ακολουθείς πολύ συγκεκριμένες απόψεις, που κάποιος στις δίδαξε (εκκλησία, κράτος, κοινωνία, οικογενειακό περιβάλλον) οπότε με την πάροδο του χρόνου, από συνήθεια και από παράδοση, έγιναν για εσένα η μόνη πραγματικότητα σου, η μόνη αναντίρρητη αλήθεια για τον κόσμο; 
            ΕΙΣΑΙ ακριβώς το πρόβατο που ο ίδιος καταδικάζεις! Δεν έχεις γνώμη! Δεν έχεις ΔΙΚΗ σου άποψη! Δεν έχεις μπει στη χρονοβόρα διαδικασία να ψάξεις, να μάθεις, να στοχαστείς, για την ανθρωπότητα, για τον εαυτό σου! Όταν επαναλαμβάνεις απλά λόγια που ΣΟΥ έμαθε κάποιος, ΔΕΝ έχεις γνώμη, απλά επιβεβαιώνεις την Ανυπαρξία σου! Ο άνθρωπος ο συνετός, ξέρει πως είναι το να απορρίπτει κανείς, με πόνο, με κλάμα, με έντονη δυσαρέσκεια, ΌΛΑ όσα τον έμαθαν! Μόνο έτσι γυμνός Ανακαλύπτει κάποτε ποιος είναι πραγματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου